Julkaisuja toiminnan tukemiseen

Raahe-seuran kirjoja, julisteita, Raahen joulu -lehti ja muita julkaisuja on saatavilla Raahen museosta, Soveliuksen talosta ja puheenjohtajalta.

Myyntiartikkelit

Kaikkia julkaisuja on saatavilla Raahen museosta, Soveliuksen talosta, puheenjohtajalta ja varapuheenjohtajalta. Lähetettäessä lisäämme postikulut.

• A3-kokoinen Raahe-juliste 1930-luvun lopulla otetusta ilmakuvasta ennen kuin Raahen purkaminen alkoi. Julisteen voi kehystää, jolloin siitä tulee upea taulu seinälle. Hinta: 10 euroa.
  • MUISTATKO? - tunnelmia Raahesta, toinen painos, 35 euroa/kpl. Upea valokuvateos vanhoista Raahe-näkymistä.
  • Muistojulkaisu Raahen kaupungin 300-vuotisjuhlaan 1949, toinen painos, 25 euroa/kpl

Raahen Joulu -lehti

Joululehti ilmestyy jälleen marraskuussa 2016 ja sitä on saatavana Naisten Messuilta, Suomalaisesta kirjakaupasta ja Raahen museosta, sekä johtokunnan jäseniltä. Hinta 5 euroa.

Raahe-seura ry:n toimittama Raahen oma joululehti kaipaa jälleen aineistoa: pakinoita, tarinoita, runoja, artikkeleita, muisteluita, valokuvia. Lehteen tarkoitetut jutut ja kuvat tulee toimittaa päätoimittaja Pirkko Utriaiselle lokakuun alkuun mennessä. Lehti tehdään täysin talkootyönä. Kirjoittajat kutsutaan lehden julkaisutilaisuuteen kahvittelun merkeissä. Palkkioksi jokainen saa hyvän mielen ja oman lehden.

Toivomme uusia kirjoittajia. Ottakaa rohkeasti yhteyttä päätoimittajaan/varapuheenjohtajaan, puh. 040 554 2092, sähköposti: pirkkoutriainen2 (at) gmail.com. Toimitus pidättää itsellään oikeuden juttujen valintaan.

Raahen joulu.JPG

puvut.jpg